Naše služby :
Zabezpečenie priestorov
Výzdoba
Stolovanie
Nápoje
Jedlo
Obsluha
Hudba
Foto
Odvoz
Základný jedálny lístok :
Polievky
Hovädzí vývar s mäsom a cestovinou
Slepačí vývar s mäsom a cestovinou
Kapustnica s mäsom a hubami
kuracie mäso
Pečené kuracie stehná
Kuracie stehná pečené
Kuracie prsia vyprážané
Kuracie prsia obaľované v trojobale alebo cestíčku
Kuracie závitky vyprážané
Porcia do zlata vyprážaných kuracích pŕs, plnených šunkou a syrom
Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom
Kuracie mäso na prírodno, zapekané so syrom a broskyňou
Kuracie na poľovnícky spôsob
Porcia duseného, na menšie kúsky nakrájaného kuracieho mäsa na slanine s cibuľou, vínom, šampiňónmi a korením. Mäso je mäkké a šťavnaté. Vôňa a chuť sú charakteristické po dusenom mäse, slanine, šampiňónoch, víne a pochutinách.
Bravčové mäso
Bravčový rezeň vyprážaný
Bravčové mäso obalené v trojobale alebo cestíčku.
Čiernohorský bravčový rezeň
Bravčové mäso obalené v zemiakovom cestíčku, posypané syrom.
Bravčové medailónky na šampiňónoch
Porcia dusených bravčových medailónikov, poliata smotanovou omáčkou primerane hustej konzistencie, s vložkou šampiňónov, posypaná petržlenovou vňaťou. Mäso je šťavnaté a mäkké. Vôňa a chuť sú charakteristické po dusenom mäse, šampiňónoch a smotane.
Hovädzie mäso
Roštenka na kežmarský spôsob
Porcia dočervena opečeného rezu z nízkej roštenky, poliata šťavou redšej konzistencie s vložkou zeleniny a ozdobená opečeným párkom. Mäso je krehké, šťavnaté a na reze ružové. Vôňa a chuť sú charakteristické po opečenom mäse a šťave zo zeleninou, zvýraznenej vínom a smotanou.
Sviečková na spôsob stroganov
Porcia na hrubšie rezance nakrájanej sviečkovice rýchlo opraženej, spojená smotanovou šťavou primerane hustej konzistencie. Mäso je šťavnaté. Vôňa a chuť sú charakteristické po opečenom mäse a smotane, zvýraznené rajčiakovým pretlakom.
Medailón zo sviečkovice na šampiňónoch
Porcia opečeného rezu zo sviečkovice, guľatého tvaru, poliata jemnou šťavou redšej konzistencie, s vložkou šampiňónov. Mäso je krehké, šťavnaté a na reze ružové. Vôňa a chuť sú charakteristické po opečenom mäse a šampiňónoch.
3 druhy mäsa
Kuracie prsia, bravčové karé, hovädzia roštenka, grilované mäso podliate základnou hnedou omáčkou posypané syrom.